Campania de informare – „Extremele hidrologice: de la secetă la inundații”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Astăzi, 22 noiembrie, dăm startul Campaniei de informare „Extremele hidrologice: de la secetă la inundații”, care se va desfășura sub sloganul:

„O informare corectă poate schimba perspectiva!”.

De-a lungul timpului, marile inundaţii și secetele au constituit factorul declanşator şi catalizatorul unor mari schimbări în modul de abordare a acestor fenomene.

A.N.A.R. și I.N.H.G.A. contribuie semnificativ la combaterea efectelor hidrologice extreme prin activitățile specifice desfășurate: studii de cercetare, planuri de intervenții, prognoze, atenționări și avertizări hidrologice.

Campania va fi coordonată și gestionată de Administrația Națională „Apele Române” și Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTBBJTNDdmlkZW8lMjB3aWR0aCUzRCUyMjY0MCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjQ4MCUyMiUyMGNvbnRyb2xzJTNFJTBBJTIwJTIwJTNDc291cmNlJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZyb3dhdGVyLnJvJTJGd3AtY29udGVudCUyRnVwbG9hZHMlMkYyMDIyJTJGMTElMkZWSUQtMjAyMjExMTYtV0EwMDE0Lm1wNCUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ2aWRlbyUyRm1wNCUyMiUzRSUwQVlvdXIlMjBicm93c2VyJTIwZG9lcyUyMG5vdCUyMHN1cHBvcnQlMjB0aGUlMjB2aWRlbyUyMHRhZy4lMEElM0MlMkZ2aWRlbyUzRSUwQSUzQyUyRmNlbnRlciUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]