Mesajul Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos trimis cu ocazia Anului Nou

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dragi colegi, parteneri, colaboratori,

Dacă ne întoarcem în timp ne dăm seama că nimeni nu ar fi putut prezice impactul anului care aproape se încheie.
Fie că vorbim despre criza din sănătate, cu puternice valențe economice, sau despre viața noastră care a cunoscut “o altfel de variantă de a trăi”, toți am fost și încă suntem afectați.Și este normal să fim așa pentru că anul acesta fiecare în parte am trăit și am simțit cu mult mai profund termenul de criză și am învățat că e nevoie să stăm laoaltă în fața greutăților.
La cumpăna dintre ani vreau să ne uităm și la partea bună a acestei experiențe: cu toții am câștigat mai multă putere de a face față momentelor dificile din viețile noastre.

Sper că această nouă forță interioară pe care am primit-o de la 2020 să se resimtă în 2021 în toate provocările de mediu pe care le avem: de la proceduri de infringement, la nevoia unor reforme bine gândite în domeniul poluării, apelor, gestionării deșeurilor, schimbărilor climatice, conservării biodiversității și pădurilor României.
Avem în față obiective extrem de ambițioase decise la nivelul Uniunii Europene și în întreaga lume.

De aceea vă doresc ca această cumpănă dintre ani să fie și cumpăna dintre atitudinile și mentalitățile vechi și cele noi și din aceasta să reiasă programe, măsuri și viziuni noi.
Sper ca 2021 să fie anul în care protecția mediului să facă un pas spre VIAȚĂ NOUĂ, astfel încât fiecare dintre noi să resimtă mediul ca pe cea mai mare protecție în fața marilor provocări.

La mulți ani și un An Nou Fericit!

Barna TÁNCZOS
Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][anar_attachments attachments=”%5B%7B%22title%22%3A%22Mesajul%20Ministrului%20Mediului%2C%20Apelor%20%C8%99i%20P%C4%83durilor%2C%20Barna%20T%C3%A1nczos%20trimis%20cu%20ocazia%20Anului%20Nou%22%2C%22file%22%3A%222719%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row]