Informare 24 Aprilie 2020

Astăzi, la sediul Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), a avut loc o videoconferință cu consultanții proiectelor care vor fi finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, Axa prioritară 5, în valoare totală de aproximativ 426 milioane de euro.

În cadrul acestei ședințe de lucru au participat, alături de directorul general al ANAR, Ervin MOLNAR, secretarii de stat din Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), Dumitru BEIANU și Leonard ACHIRILOAEI.

Videoconferința s-a desfășurat în baza discuțiilor care au avut loc, în data de 22 aprilie 2020, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (MFE), atât cu reprezentanții AM POIM, cât și cu cei ai Jaspers, consultantul Comisiei Europene.

Accentul s-a pus, atât pe observațiile și concluziile discutate cu consultantul Jaspers, cât și pe anumite aspecte care trebuiau clarificate cu consultanții responsabili de realizarea documentațiilor tehnice și a aplicațiilor de finanțare pentru cele 17 proiecte majore care vor fi finanțate prin POIM 2014-2020, Axa prioritară 5.